TRAILER
CONȚINUT

TRAILER

CE PUTEȚI URMĂRI:

CAVALERUL NEGRU

 

Christopher Nolan și Christian Bale se reunesc în continuare blockbuster-ului „Batman-Începuturi". De această dată, Heath Ledger se alătură distribuției în rolul legendarului Joker. Cu ajutorul locotenentului Jim Gordon (Gary Oldman) și al noului procuror Harvey Dent, Batman vrea să pună capăt crimei organizată din orașul Gotham. Deși planul lui Batman se bucură de succes, în scurt timp, Gotham devine prada unei minți criminale cunoscute drept Joker, care provoacă haos, iar Batman este la granița dintre a fi erou și a fi justițiar.

 

Program:

13 noiembrie de la 20:00 *** Cavalerul Negru (2008)

16 noiembrie de la 22:00 *** Cavalerul Negru (2008)

19 noiembrie de la 22:40 *** Cavalerul Negru (2008

 

CAVALERUL NEGRU: LEGENDA RENAȘTE

 

Christopher Nolan revine pentru a finaliza trilogia din Gotham. Marion Cotillard și Joseph Gordon-Levitt se alătură distribuției împreună cu Anne Hathaway în rolul Selinei Kyle (Catwoman) și Tom Hardy în rolul răufăcătorului Bane.

 

Au trecut opt ani de când Batman a dispărut în noapte, transformându-se din acel moment din erou în fugar. După ce și-a asumat vina pentru moartea procurorului Harvey Dent, Cavalerul Negru a sacrificat totul pentru ceea ce el și comisarul Gordon sperau a fi o cauză mai bună. Minciuna lor a avut efectul dorit doar până când în oraș și-a făcut apariția un hoț ingenios cu scopuri misterioase, dar și mai periculoasă.

 

Însă apariția lui Bane se dovedește a fi cu mult mai periculoasă, iar planul său malefic îl determină pe Batman să iasă din exilul auto-impus.

 

Program:

 

20 noiembrie de la 20:00 *** Cavalerul Negru: Legenda renaște (2012)

23 noiembrie de la 22:05 *** Cavalerul Negru: Legenda renaște (2012)

26 noiembrie de la 23:25 *** Cavalerul Negru: Legenda renaște (2012)