CONȚINUT
GHIDUL EPISOADELOR
PERSONAJE
CLIPURI
DESPRE SERIAL

THE DETOUR

Când Nate (Jason Jones) are în față oportunitatea de a avansa în carieră, întreaga familie decide să se mute la New York. Deși toată lumea este încântată, Robin (Natalie Zea) devine conștientă de faptul că această schimbare majoră din viața lor ar putea să o pună față în față cu propriul trecut.

Loading...

GHIDUL EPISOADELOR
SEZONUL 2
SEZONUL 2
SEZONUL 1

Din nou la New York

Din nou la New York
Un nou sezon, un nou job pentru Nate, de data aceasta la New York. Orașul îi pune în fața unor noi provocări, a unor noi decizii și a asumării unor noi responsabilități. Coincidență sau nu, Nate și Robin refac drumul din New York spre Florida, pentru a-și recupera copiii.
Loading...
MAI MULTE

PERSONAJE

Loading...

Jason Jones

Nate Parker

Nate Parker

Nate este capul familiei Parker. E întotdeauna bine intenționat, deși uneri ajunge în situații imposibile din cauza caracterului său impulsiv. E încăpățânat, iar dacă cineva se ia de vreun membru al familiei sale, nu va reuși nicicum să lase de la el, să întoarcă spatele și să plece.

CLIPURI

Loading...

Detour - Sezonul 2

DESPRE SERIAL

The Detour a fost creat de cuplul Jason Jones și Samantha Bee, aceasta din urmă fiind cunoscută și pentru celebrul show de televiziune Full Frontal with Samantha Bee. Un serial alert, inteligent, presărat cu foarte multe momente de umor fizic, despre care Jones mărturisește că e preferatul său. Pentru că e atât de amuzant când cineva cade pe jos... mai ales când nu te aștepți deloc!