CONȚINUT
ARHIVĂ
DESPRE SERIAL

În mijlocul săptămânii, la Warner TV te revigorezi cu Filme Alese! Ca să te reîncarci pentru zilele rămase până în weekend, miercurea te așteptăm cu filme unul și unul!

 

În fiecare miercuri din luna octombrie, Warner TV difuzează cele mai îndrăgite și apreciate filme ale tuturor timpurilor:

 

6 octombrie

20:25 Labirintul (1986)

 

13 octombrie

20:30 Ultimul împărat (1986)

 

20 octombrie

20:25 Lawrence al Arabiei (1962)

CE PUTEȚI URMĂRI

„Labirintul" ni-l prezintă pe David Bowie așa cum nu l-am mai văzut: în rolul lui Jareth, regele Goblinilor, care îi transformă gândul unei micuțe în realitate, transformându-l pe fratele acesteia într-un goblin. Există o singură speranță pentru Sarah pentru a-și salva fratele mai mic: va trebui să găsească o cale de a ajunge la castelul lui Jareth înainte de apus, trecând printr-un labirint periculos, unde va întâlni creaturi ciudate.

 

„Ultimul împărat" este un film premiat cu nouă premii Oscar, învingând la toate categoriile la care a fost nominalizat. Filmul este povestea adevărată a lui Aisin-Gioro Pu Yi, ultimul împărat din dinastia Ching. Încoronat la vârsta de doar trei ani, adorat de 500 de milioane de oameni, forțat în final să abdice, Pu Yi sfârșește în obscuritate, ca un simplu cetățean al Republicii Populare.

 

„Lawrence al Arabiei" este biografia lui T.E. Lawrence, un tânăr locotenent în armata britanică în timpul Primului Război Mondial ce ajunge să intre în slujba Prințului Feisal, liderul unei armate Arabe. Lawrence decide să stea mereu lângă Feisal și să-l ajute atât cât poate. Aventurile lui sunt descrise jurnalistul Jackson Bentley.