CONȚINUT
GHIDUL EPISOADELOR
PERSONAJE
DESPRE SERIAL

DIN IUNIE, LA TNT

După ce avionul cu care zburau spre Thailanda se prăbușește pe o insulă pustie, supraviețuitorii încearcă să facă față diverselor provocări care apar la tot pasul. Părerile despre cum să rămână în viață sau cum să scape de pe insulă diferă atât de mult, încât dau naștere unor conflicte greu de stins.

 

Pe doi dintre ei, Danny și Owen, experiența aceasta îi aduce mai aproape de... persoanele care întotdeauna și-au dorit dintotdeauna să fie. Deconectați de la orice sursă de comfort, ei devin liderii noii societăți de pe insulă.

Loading...

GHIDUL EPISOADELOR
SEZONUL 2
SEZONUL 2
SEZONUL 3

Sezonul 2

Sezonul 2
În cel de-al doilea sezon, o nouă provocare pune la grea încercare supraviețuitorii zborului Lotus 816. Negocieri cu o bandă de pirați care vor să ocupe insula, noi relații amoroase, încercări de a părăsi insula cu orice preț și multe momente bizare, dar în egală măsură hilare.
Loading...
MAI MULTE

PERSONAJE

Loading...

Zach Cregger

Owen

Owen

Owen era unul dintre însoțitorii de zbor ai cursei Lotus Airlines Flight 816 în momentul în care avionul se prăbușește. Deși ar trebui să știe cum să reacționeze într-o situație de urgență, nu se simte în largul lui printre răniți, dezamăgindu-i pe mulți în momentul în care trebuie să dea dovadă de sânge rece și să-i ajute pe cei ramași în viață.

DESPRE SERIAL

„Wrecked” este o parodie după cunoscutul serial de blockbuster „Lost”, care a debutat în urmă cu peste zece ani. Referințele sunt nenumărate, de la intrigă până la fontul folosit în titlu, personajele și biografia lor, elementele care fac trimitere la „Lost” sunt foarte ușor de recunoscut pentru fani.