CONȚINUT
GHIDUL EPISOADELOR
PERSONAJE
DESPRE SERIAL

CONȚINUT

După ce avionul cu care zburau spre Thailanda se prăbușește pe o insulă pustie, supraviețuitorii încearcă să facă față diverselor provocări care apar la tot pasul. Părerile despre cum să rămână în viață sau cum să scape de pe insulă diferă atât de mult, încât dau naștere unor conflicte greu de stins.

 

Pe doi dintre ei, Danny și Owen, experiența aceasta îi aduce mai aproape de... persoanele care întotdeauna și-au dorit dintotdeauna să fie. Deconectați de la orice sursă de comfort, ei devin liderii noii societăți de pe insulă.

Loading...

GHIDUL EPISOADELOR
SEZONUL 3
SEZONUL 3
SEZONUL 2

Sezonul 3

Sezonul 3
Un nou sezon, o nouă insulă: după explozia ambarcațiunii cu care încercau să scape, supraviețuitorii naufragiază pe o altă insulă. Un milionar carismatic, dar misterios, își face apariția, iar intriga devine tot mai complexă. Noi amenințări și capcane cărora personajele trebuie să le facă față, în speranța că vor scăpa și de această dată.
Loading...
MAI MULTE

PERSONAJE

Loading...

Zach Cregger

Owen

Owen

Owen era unul dintre însoțitorii de zbor ai cursei Lotus Airlines Flight 816 în momentul în care avionul se prăbușește. Deși ar trebui să știe cum să reacționeze într-o situație de urgență, nu se simte în largul lui printre răniți, dezamăgindu-i pe mulți în momentul în care trebuie să dea dovadă de sânge rece și să-i ajute pe cei ramași în viață.

DESPRE SERIAL

„Wrecked” este o parodie după cunoscutul serial de blockbuster „Lost”, care a debutat în urmă cu peste zece ani. Referințele sunt nenumărate, de la intrigă până la fontul folosit în titlu, personajele și biografia lor, elementele care fac trimitere la „Lost” sunt foarte ușor de recunoscut pentru fani.