CONȚINUT
DESPRE SERIAL

DE LUNI PÂNĂ VINERI

În luna octombrie, Warner TV readuce nostalgia serialelor clasice.

 

Xena: prințesa războinică, Magnum, P.I., Hercule și Echipa de șoc sunt producții uimitoare pe care toată lumea, indiferent de vârstă, ar trebui să le urmărească.

 

Warner TV îi introduce pe telespectatori în lumea clasică a serialelor, de luni până vineri.

DESPRE SERIAL

În prima parte a zilei, poate fi urmărit „Magnum PI", creat de Donald P. Bellisario și Glen A. Larson în anii 1980, care îl are în centru pe Tom Selleck. El joacă rolul unui detectiv particular, stabilit în Hawaii. Viteza, stilul, tehnologia și puterea focului sunt principalele lui atuuri.

 

Producția americană „Xena: Prințesa războinică", cu Lucy Lawless în rol principal, se alătură, din luna iulie, serialelor clasice difuzate de Warner TV. Curajoasă prințesă războinică cu formidabile abilități de luptă, Xena are un trecut întunecat și se hotărăște să se dedice binelui. Împreună cu Gabrielle, pornește într-o călătorie prin lumea antică și luptă împotriva unor zei și dictatori nemiloși.

 

Hercule este un alt serial clasic care nu trebuie ratat. Legendarele aventuri ale eroului mitologic au stârnit imaginația tuturor, iar de această dată, seria creată de Christian Williams îi urmărește pe Hercules și pe partenerul acestuia de încredere, Iolau, în timp ce salvează săteni de monștrii mitologici, căpetenii războinice nemiloase sau de capriciile zeilor asupritori. Principalul inamic al lui Hercules este mama sa vitregă, zeița Hera, care caută să îl distrugă pe Hercules, care îi aduce aminte de infidelitățile soțului său, puternicul Zeus.

 

Echipa de șoc, cu George Peppard, Dwight Schultz, Mr. T și Dirk Benedict în distribuție, continuă după-amiezile la Warner TV cu acțiunile unei echipe formate din patru veterani de război fictivi, cărora le-a fost pusă în cârcă o crimă pe care nu au comis-o. În timp ce se ascund de armată, ei îi ajută pe cei mai vulnerabili și pe cei nevinovați.