CONȚINUT
PERSONAJE

CONȚINUT

Serialul de acțiune și aventură creat de Stephen Cannell și Frank Lupo e deja un clasic al genului. Cele cinci sezoane te poartă la sfârșitul Războiului din Vietnam, atunci când colonelului John Hannibal Smith și echipei sale i se înscenează jaful băncii din Hanoi și sunt trimiși într-o închisoare militară din Statele Unite. Aceștia evadează în încercarea de a-și dovedi nevinovăția și de a-i demasca pe cei care au ordonat jaful.

 

Între timp, eroii devin niște mercenari ai binelui, luptând pentru diferite cauze în Statele Unite și în întreaga lume. Hannibal este liderul echipei și un expert al deghizărilor. Face este un gigolo șarmant expert în înșelătorii, BA este mecanicul trupei, care oferă și protecție cu fizicul său intimidant, în timp ce Howling Mad Murdock este un fost pilot declarat nebun, pe care echipa îl scoate din azilul psihiatric ori de câte ori are nevoie de el pentru o misiune.

PERSONAJE

Loading...

George Peppard

John Smith

John Smith

Actorul George Peppard îl interpretează pe John Hannibal Smith, un fost locotenent-colonel, comandant în Forțele Speciale ale Statelor Unite. El este liderul Echipei de Șoc, un maestru al tacticii și un as al deghizărilor. E ușor de recunoscut, deoarece fumează întotdeuna un trabuc, poartă mânuși negre și e mereu deghizat într-un mod inedit, spunând tot timpul „îmi place când iese planul”.

Hannibal e mereu pe fază, ba chiar pare că se bucură de fiecare situație delicată și de fiecare aventură în care se nimerește. El mai lucrează și ca actor în filme obscure cu buget mic, în care interpretează roluri de monștri.