CONȚINUT
PERSONAJE

CONȚINUT

Serialul american creat de Christian Williams este filmat între 1995 și 1999 și se întinde pe durata a șase sezoane în care Kevin Sorbo este Hercules, eroul mitologic și semizeu ajutat de prietenul său, Iolau (Michael Hurst), în aventuri nenumărate în care cei doi ajută pământenii și înfruntă monștrii mitologici cu forțele lor supranaturale. Serialul a fost urmat de o întreagă serie de filme din franșiza Hercule, pe care le-ați putut, de asemenea, urmări pe toate la Warner TV.

 

Intriga îi urmărește pe Hercules și pe partenerul acestuia de încredere Iolau, și câteodată, Salmoneus, în timp ce salvează săteni de monștrii mitologici, căpetenii războinice nemiloase sau de capriciile zeilor asupritori. Principalul inamic al lui Hercules este mama sa vitregă, zeița Hera, care caută să îl distrugă pe Hercules, care îi aduce aminte de infidelitățile soțului său, puternicul Zeus. Pe măsură ce seria continuă, apar mereu alți dușmani: de exemplu, fratele vitreg al lui Hercules, nemilosul zeu al războiului, Ares sau zeul cel rău, Dahak. La capitolul aliați, Hercules este ajutat din umbră de tatăl său, Zeus, un tată absent și neglijent. La rândul său, Hercule este mereu prezent când trebuie să îl ajute pe Zeus, cu care până la urmă, se împacă.

PERSONAJE

Loading...

Kevin Sorbo

Hercule

Hercule

Hercule este jucat de actorul Kevin Sorbo. El este semizeu, fiu al lui Zeus și al lui Alcmene. Hercule este cel mai puternic om din lume, iar rivalul său de moarte este Ares, fratele său vitreg și zeul războiului. El este un campion al omenirii, fiind cel care a învins-o și a convertit-o pe puternica căpetenie războinică Xena, făcând-o pe aceasta să își recunoască greșelile și să adopte un stil de viață drept și nobil. Hercule este drept, neînfricat, gata oricând să își ajute semenii, dar luptând mereu de partea oamenilor și a binelui, înfruntând mereu monștri mitologici și pericole nebănuite.