CONȚINUT
GHIDUL EPISOADELOR
PERSONAJE
QUIZZ-URI

4 BLOCKS

Lupta gangsterilor pentru supremație la Berlin este la apogeu. Droguri, bani contra protecție, jocuri de noroc. În mijlocul a toate acestea este clanul libanez Hamady. Obiectivul lor: să controleze tot Berlinul.

 

Firește, nu toată lumea e de acord cu asta. Printre dușmanii lor cei mai aprigi sunt bandele rivale, precum și Oficiul de Stat pentru Anchete Penale. Cu cât mai puternici devin Hamady, cu atât mai mare pericolul asupra lor.

 

 

Loading...

GHIDUL EPISOADELOR
SEZONUL 1
SEZONUL 1
SEZONUL 2

Episodul 1

FRAȚII

FRAȚII

Toni Hamady plănuiește să lase în urmă afacerea familiei, pentru a duce o viață în legalitate, împreună cu soția și fiica sa. Dar, după o razie, Toni trebuie să intervină pentru a salva afacerile clanului. Fratele său Abbas mai mult încurcă decât ajută. Toni are motive să spere din nou abia la apariția neașteptată a lui Vince, prietenul său din copilărie.

Episodul 2

NOUĂ, GREȘIT

NOUĂ, GREȘIT

După ce anchetatorii îi dau drumul lui Toni, el îl trage la răspundere pe Abbas pentru faptele sale și îi spune clar cine e capul familiei. Profund jignit, invidios și suspicios la adresa lui Vince, Abbas trebuie să accepte, în cele din urmă, că acesta e demn de încredere. Toni intră într-o afacere cu un tip dubios pe nume Klaus Schiller, și e înșelat.

Episodul 3

IBRAHIM

IBRAHIM

Cu puțin timp înainte de a se întâlni cu frații Hamady, Klaus Schiller e arestat. Toni bănuiește că Vince a avut un amestec în insuccesul tranzacției, dar Vince încearcă să îi risipească temerile și îi dă o idee despre cum poate rezolva problema cu cocaina, înainte ca Cthulhu să pună stăpânire pe Neukölln. În semn de recunoștință, Toni îl prezintă pe Vince enigmaticului cap al familiei.
Loading...
MAI MULTE

PERSONAJE

Loading...

Kida Khodr Ramadan

TONI

TONI

"Toni îi predase deja fratelui său Abbas partea operațională a afacerilor necurate ale clanului. Împreună cu soția visa la pașapoarte germane și un trai în tihnă, de chiriaș, dar atunci când o razie duce la confiscarea unui transport important de cocaină și arestarea fratelui său, Latif, Toni e silit să ia din nou frâiele afacerilor clanului.

Descoperit într-o tabără de vară de regizorul, Neco Çelik, Kida Khodr Ramadan și-a făcut debutul cu filmul „Everyday Life” (2003). În „Ummah - Among Friends” (2012), Ramadan a jucat pentru prima oară alături de Frederick Lau, într-un rol care i-a adus nominalizarea la Filmpreis și Premiile Actorilor Germani. În 2017 el poate fi văzut în „Only God Can Judge Me”."

QUIZZ-URI

1
Hamady Quiz - 4 Blocks
Loading...