CONȚINUT
GHIDUL EPISOADELOR
PERSONAJE
QUIZZ-URI

4 BLOCKS

Lupta gangsterilor pentru supremație la Berlin este la apogeu. Droguri, bani contra protecție, jocuri de noroc. În mijlocul a toate acestea este clanul libanez Hamady. Obiectivul lor: să controleze tot Berlinul.

 

Firește, nu toată lumea e de acord cu asta. Printre dușmanii lor cei mai aprigi sunt bandele rivale, precum și Oficiul de Stat pentru Anchete Penale. Cu cât mai puternici devin Hamady, cu atât mai mare pericolul asupra lor.

 

 

Loading...

GHIDUL EPISOADELOR
SEZONUL 2
SEZONUL 2
SEZONUL 1

Episodul 1

FOCUL

FOCUL

Anul precedent şi-a lăsat amprenta asupra lui Toni. În timp ce afacerile familiei merg mai bine ca niciodată, moartea lui Vince îl afectează crunt. Când îi presează pe influenţii al-Saafi, foştii lui furnizori, iar procesul lui Abbas se încheie cu o sentinţă surprinzătoare, capul familiei are necazuri pe mai multe fronturi.

Episodul 2

DESPRE OI ŞI LEI

DESPRE OI ŞI LEI

Pentru a păstra liniştea, Toni îi propune un târg lui Mohammad, capul familiei al-Saafi, dar acţiunile acestuia îl silesc la o mişcare drastică. Abbas reuşeşte să urce în ierarhia deţinuţilor, Zeki e tot mai frustrat de poziţia sa în familie, iar Maruf o cunoaşte, la o livrare, pe rapperiţa Isha, care îl fascinează instantaneu.

Episodul 3

SÂNGE

SÂNGE

Când cecenii atacă la comanda lui Mohammad un transport de droguri al clanului Hamady ucigând un membru al familiei, Toni înţelege că există un trădător în preajma lui. În timp pe Kutscha creşte presiunea investigaţiilor, oamenii lui Toni îi ignoră ordinele declanşând un lanţ de evenimente care are consecinţe extinse pentru tot clanul Hamady.
Loading...
MAI MULTE

PERSONAJE

Loading...

Kida Khodr Ramadan

TONI

TONI

"Toni îi predase deja fratelui său Abbas partea operațională a afacerilor necurate ale clanului. Împreună cu soția visa la pașapoarte germane și un trai în tihnă, de chiriaș, dar atunci când o razie duce la confiscarea unui transport important de cocaină și arestarea fratelui său, Latif, Toni e silit să ia din nou frâiele afacerilor clanului.

Descoperit într-o tabără de vară de regizorul, Neco Çelik, Kida Khodr Ramadan și-a făcut debutul cu filmul „Everyday Life” (2003). În „Ummah - Among Friends” (2012), Ramadan a jucat pentru prima oară alături de Frederick Lau, într-un rol care i-a adus nominalizarea la Filmpreis și Premiile Actorilor Germani. În 2017 el poate fi văzut în „Only God Can Judge Me”."

QUIZZ-URI

1
Hamady Quiz - 4 Blocks
Loading...