CONȚINUT
GHIDUL EPISOADELOR
PERSONAJE

CONȚINUT

Sezonul trei, intitulat Creatorii de miracole - Calea spre Oregon/ Oregon Trail, este alcătuit din zece episoade și ele vor putea fi urmărite la Warner TV.

 

În centru se află un grup de călători care merg spre Oregon, pentru a începe o nouă viață. Daniel Radcliffe este pastorul Ezekiel Brown, care îi convinge pe oamenii din satul lui afectat de foamete să îl urmeze spre teritoriul ce le va schimba traiul, în timp ce Steve Buscemi este un nelegiuit căutat de autorități, Benny the Teen, pe care l-a ales îndrumător în călătorie. Distribuția este completată de Karan Soni, Jon Bass și Geraldine Viswanathan. „Miracle Workers" a fost creat de umoristul american Simon Rich, în baza propriilor scrieri.Episoadele din cel de-al treilea sezon sunt regizate de Andrew DeYoung, Steve Buscemi, Dan Schimpf, Blake McClure și Claire Scanlon.

Loading...

GHIDUL EPISOADELOR
SEZONUL 3
SEZONUL 3
SEZONUL 2
SEZONUL 1

Calea spre Oregon

Calea spre Oregon
Daniel Radcliffe este pastorul Ezekiel Brown, care îi convinge pe oamenii din satul lui afectat de foamete să îl urmeze spre teritoriul ce le va schimba traiul, în timp ce Steve Buscemi este un nelegiuit căutat de autorități, Benny the Teen, pe care l-a ales îndrumător în călătorie.
Loading...
MAI MULTE

PERSONAJE

Loading...

Daniel Radcliffe

Craig / Prince Chauncley

Craig / Prince Chauncley

SEZONUL 1: Craig este un înger de rang inferior aflat în slujba lui Dumnezeu. Drept urmare, este responsabil cu administrarea rugăciunilor întregii umanități. Această meserie oarecum plictisitoare ajunge să devină mult mai interesantă atunci când un alt înger pe nume Eliza este trimis de la departamentul de murdărie să lucreze cu el. Atunci când își dau seama că Dumnezeu plănuiește să distrugă Pământul pentru propriul amuzament, cei doi fac o înțelegere pentru a salva umanitatea.

SEZONUL 2: Prințul Chauncley este fiul regelui, dar asta e tot ce are în comun cu tatăl său tiranic. Nu e în stare să facă rău unei muște și nu se poate ridica la înălțimea așteptărilor ucigașe ale tatălui său.