CONȚINUT
GHIDUL EPISOADELOR
PERSONAJE
DESPRE SERIAL

CONȚINUT

Dumnezeu a decis să pună capăt în cele din urmă proiectului „Planeta Pământ" și în locul acestuia să deschidă un restaurant. După ce a anunțat public sfârșitul lumii, doar un miracol mai poate ajuta omenirea. Din fericire, îngerii Craig și Eliza fac tot ce pot pentru a salva pământul. Oare eforturile pe care le fac vor avea succes sau nu?

Loading...

GHIDUL EPISOADELOR
SEZONUL 1
SEZONUL 1

Episodul 1

Două săptămâni

Două săptămâni

Dumnezeu vrea să distrugă pământul și să deschidă, în schimb, un restaurant. Eliza, recent transferată la Departamentul de Rugi Îndeplinite, face un pariu cu Acesta: dacă ea și Craig pot să răspundă unei rugi „imposibile” în decurs de două săptămâni, Dumnezeu va cruța lumea.

Episodul 2

Treisprezece zile

Treisprezece zile

Eliza și Craig reușesc să-i apropie pe Sam și Laura, însă, chiar dacă situația pare că este sub control, Laura întâlnește un bărbat fermecător pe nume Mason. Între timp, Dumnezeu îl deleagă pe Sanjay cu sarcina dificilă de a-i distruge penisul lui Bill Maher.

Episodul 3

Douăsprezece zile

Douăsprezece zile

În timp ce se străduiesc să-și ducă la îndeplinire misiunea, Craig și Eliza întâlnesc un individ problematic. După ce află despre greșelile sale, Sanjay încearcă să-i șteargă datele de identificare.
Loading...
MAI MULTE

PERSONAJE

Loading...

Daniel Radcliffe

Craig / Prince Chauncley

Craig / Prince Chauncley

SEZONUL 1: Craig este un înger de rang inferior aflat în slujba lui Dumnezeu. Drept urmare, este responsabil cu administrarea rugăciunilor întregii umanități. Această meserie oarecum plictisitoare ajunge să devină mult mai interesantă atunci când un alt înger pe nume Eliza este trimis de la departamentul de murdărie să lucreze cu el. Atunci când își dau seama că Dumnezeu plănuiește să distrugă Pământul pentru propriul amuzament, cei doi fac o înțelegere pentru a salva umanitatea.

SEZONUL 2: Prințul Chauncley este fiul regelui, dar asta e tot ce are în comun cu tatăl său tiranic. Nu e în stare să facă rău unei muște și nu se poate ridica la înălțimea așteptărilor ucigașe ale tatălui său.

DESPRE SERIAL

Primul sezon din „Miracle Workers” este o ecranizare după romanul lui Simon Rich „What in Gods Name", iar cel de-al doilea se bazează pe nuvela scurtă „Revolution" a aceluiași autor, care este și producătorul acestui serial. Mulți sunt de părere că intriga este extrem de asemănătoare cu aceea din filmul „Two of a Kind", turnat în 1983. Inițial, rolul lui Dumnezeu urma să fie jucat de actorul Owen Wilson, care însă a renunțat, fiind înlocuit cu Steve Buscemi.